JAMwerkt groeit! Niet alleen in het aantal jongeren en starters die we iedere maand helpen met een nieuwe job, maar ook ons eigen team. Maak kennis met onze nieuwe collega Erik van de Snepscheut!

Erik is 31 jaar en geboren en getogen in het Brabantse Veghel. Hij kent de regio op zijn duimpje, dus het is niet voor niets dat hij aan de slag gaat als Regiomanager Noord-Oost Brabant. We leren hem steeds beter kennen als wielrenner, feyenoord-supporter én chef-kok in zijn eigen keuken. Zijn specialiteit? Een lekker groot stuk vlees van de barbecue. Laat die zomer maar komen!

Erik is niet nieuw in de recruitmentbranche. Een aantal jaren geleden is hij begonnen als intercedent. In de periode daarna heeft hij meegeholpen bij het opzetten van een in-house locatie in Best en is daarna teruggekeerd naar zijn geliefde Veghel als vestigingsmanager. Ook JAMwerkt is niet nieuw voor Erik, dus toen hij voor deze functie werd benaderd hoefde hij gelukkig niet lang na te denken.

Het strategisch mee mogen denken met een jonge organisatie met een duidelijk doel voor ogen, is wat Erik het meeste aansprak binnen zijn nieuwe functie. Ook klikte het meteen goed met zijn team: Carlo en Floor. Hij kijkt ernaar uit om samen met hen de regio Noord-Oost Brabant verder te laten groeien en een stevige en betrouwbare naam in de regio te worden.

Welkom Erik! Wij zijn ontzettend blij met jou als nieuwe aanwinst van ons team en wensen je veel succes en plezier!

< TERUG

JAMwerkt.nl maakt gebruik van cookies. Bezoek je onze site, dan ga je automatisch akkoord met het plaatsen van Cookies.
Sluiten

-->