Het is tijd voor wéér een nieuwe kennismakingsronde, JAM stopt maar niet met groeien! Dit is Laura, ze is 22 jaar en woont in Nuenen. 

Laura is niet altijd in Nuenen gebleven, want voor haar opleiding Psychologie heeft ze een tijdje in Maastricht gewoond. Ook heeft ze daar haar Master in Arbeids- en Organisatiepsychologie gedaan.  Tijdens haar opleiding kon je Laura vinden als vakkenvuller bij de supermarkt en daarna op de fiets als postbezorger. Inmiddels is Laura dus afgestudeerd en woont ze weer terug in Nuenen, met haar diploma pas net op zak is ze direct gestart bij JAM!

Waar je Laura ’s nachts wakker voor kan maken? Niks! Ze houdt van slapen en hoeft voor 11:00 uur ’s ochtends eigenlijk nog niks te eten. Maar als het dan écht moet is het toch voor een pizza met kaas. Naast dat ze ontzettend van slaap houdt, is Laura ook een tennis-fanaat. Je vindt haar vaak op de baan om een balletje te slaan, of naast de baan om een spannende wedstrijd bij te wonen. In het weekend loopt ze het liefst door de bossen met haar Golden Retriever Daisy. Als je het aan collega’s vraagt, hebben we er binnenkort een kantoorhond bij. 

Tijdens haar speurtocht naar haar eerste uitdaging, kwam ze de vacature bij JAM tegen. Na wat Googelen was ze al snel overgehaald om te solliciteren en niet veel later ging Laura aan de slag als HR-medewerker. Haar taken zijn breed, van factureren en loonadministratie tot HR-projecten en procesverbeteringen.

Laura gaat zich de komende tijd bezig houden met allerlei verschillende taken en is verbaasd dat ze al zoveel mag doen, zo zegt ze dat zelf. Ze heeft vooral heel veel zin om haar HR-team, Tessy en Thomas, te ondersteunen en veel te leren. Welkom, Laura. We zijn super blij dat je onderdeel bent van ons team!

< TERUG

JAMwerkt.nl maakt gebruik van cookies. Bezoek je onze site, dan ga je automatisch akkoord met het plaatsen van Cookies.
Sluiten

-->