Another week, another colleague! Wij zijn super blij met de komst van weer een nieuwe collega bij JAM. Haar naam is Michelle Keijzers, 25 jaar en woont bijna weer in Eindhoven. Ze kan niet wachten om zich te settelen in haar nieuwe appartement op Strijp S. Naast een nieuwe baan is Michelle momenteel ook bezig om haar motorrijbewijs te halen. Zodra ze die heeft gaat ze sparen voor haar grote droom: een Kawasaki Ninja in het groen. Ook houdt Michelle af en toe van een beetje rust. Ze draait dan het liefste een plaat van Elvis Presley en maakt een kruiswoordpuzzel. Waar je haar hart mee verovert? Pindasaus. Het liefst met kroepoek of wat schijfjes komkommer.

Vóór haar nieuwe baan bij JAM is Michelle bedrijfsleidster geweest in het bedrijf van haar ouders. Zij runnen een sport-, bowling- en evenementencentrum in Oss. Daar gaf ze leiding aan een team van 25 collega’s en was ze verantwoordelijk voor de planning. Je kan je voorstellen dat dat erg druk was, zeker in combinatie met de studie International Business and Languages. Tijdens de studie heeft ze ook een half jaar in Parijs gewoond, waardoor ze nu vloeiend Frans spreekt. Oui oui très bien!

Toen Michelle aan het rondneuzen was voor een nieuwe uitdaging na het behalen van haar diploma, kwam ze een vacature van JAM tegen bij één van onze aangesloten bedrijven. Maar haar cv sprak ons zo aan, dat we haar ook uitnodigden voor een kopje koffie bij ons op kantoor. Uiteindelijk viel de keuze voor JAM, omdat ze de gesprekken en sfeer op kantoor zo fijn vond én ze als Sales Recruiter ook een stukje sales mee op kan pakken.

Gelukkig heeft ze na de eerste twee weken nog steeds hetzelfde gevoel! Michelle praat over de perfecte balans tussen nieuwe dingen leren en zelf al dingen op mogen pakken, zoals kennismakingsgesprekken voeren en mee gaan naar bedrijfsafspraken. Voor nu pakt ze ook een deel van de recruitment mee op, maar haar wens is om uiteindelijk te focussen op sales en relatiebeheer. Wij weten zeker dat dat met haar mentaliteit en enthousiasme wel goed komt! Michelle, heel veel succes en welkom bij het team!

< TERUG

JAMwerkt.nl maakt gebruik van cookies. Bezoek je onze site, dan ga je automatisch akkoord met het plaatsen van Cookies.
Sluiten

-->