Het is weer tijd om jullie voor te stellen aan een nieuwe collega. Welkom Roel! Roel is 25 jaar, komt uit Reusel en is net als veel andere mannelijke collega’s groot fan van PSV. Dat betekent lekker veel gesprekstof in de pauze. Maar PSV is niet het enige waar Roel graag over praat. Ook geschiedenis interesseert hem enorm. Onderweg naar kantoor heeft hij dan ook vaak een podcast opstaan waarin hij alles leert over de oorlogen in de 20e eeuw. Stel hem een vraag en hij weet vast het antwoord! Gelukkig blijft Roel niet lang in het verleden hangen, want zijn hobby van vandaag de dag is koken. Zijn special dish? Zalmtartaar met yakitorisaus. Wij weten waar we moeten zijn het volgende kerstdiner!

Dit is niet de eerste baan waarbij Roel met jongeren werkt. Zo is hij leidinggevende geweest in een vakantiepark en studiebegeleider op een middelbare school. Werken met een jonge doelgroep is wat Roel enorm goed ligt. Hij vindt het belangrijk om iets voor hen te kunnen betekenen. Ook heeft hij tijdens zijn vorige banen geleerd dat je met iedereen op een andere manier moet communiceren. Roel zegt daarom ook: ‘Behandel iemand niet zoals jij behandelt wil worden, maar behandel de ander zoals hij behandelt wil worden’. Een goede quote die hij mee wil nemen tijdens zijn nieuwe baan als Junior Recruiter.

En die methode blijkt nu al een succes, want Roel heeft in zijn tweede werkweek al vijf jongeren aan een nieuwe baan geholpen! En daar is hij super blij mee, want iets kunnen betekenen voor een ander is waar hij energie van krijgt. De komende periode zal hij het recruiten nog meer eigen maken en wij weten zeker dat dat een groot succes zal worden. Roel, welkom bij het team en heel veel succes!

< TERUG

JAMwerkt.nl maakt gebruik van cookies. Bezoek je onze site, dan ga je automatisch akkoord met het plaatsen van Cookies.
Sluiten

-->