Deze week stellen wij je graag voor aan onze nieuwe collega! Shannon is de nieuwste aanwinst van team Zuid-Oost Brabant. Ze is 25 jaar en woont op Strijp S te midden van alle Eindhovense studenten en young professionals. ‘Wij zijn de doelgroep’ next level dus! Shannon is een echt familiemens en houdt van gezelligheid. Iedereen is welkom in haar appartement en de wijn staat altijd koud! Net als iedereen vroegen we ook aan Shannon waar we haar ’s nachts voor wakker konden maken. Een stedentripje naar de zon, was het antwoord. Dat betekent knallen dit jaar, dan stappen we hopelijk weer met z’n allen op het vliegtuig voor een gezellig teamweekend onder de Mediterraanse zon!

Shannon heeft tijdens haar studie ORM (Ondernemerschap en Retail Management) altijd gewerkt bij de plaatselijke Albert Heijn. Begonnen als cassière en zichzelf opgewerkt tot Aanvoerder Kassa. Na haar drukke scriptieperiode is ze via een uitzendbureau begonnen op de afdeling Klantenservice van de Jumbo. Ze hielp klanten met vragen over online bestellingen en had contact met de afdeling planning. Na 9 leerzame maanden zou de afdeling verhuizen naar de Randstad, maar Shannon besloot haar geliefde Eindhoven niet te verlaten.

Toen onze Alison (én oud-collega van Shannon) hoogte kreeg dat ze beschikbaar was voor een nieuwe uitdaging, hoefde ze geen twee keer na te denken. Ze belde Shannon direct op en bood haar een kopje koffie en kennismakingsgesprek aan bij ons op kantoor. Shannon had nog niet eerder nagedacht over een baan als recruiter, maar de baan als Project Recruiter gericht op Klantenservice sloot perfect aan op haar ervaring én haar ambitie: jongeren van haar leeftijd helpen aan een passende baan.

De eerste weken zitten er voor Shannon alweer op. Wat ze het leukste vindt aan haar nieuwe functie? Het samenwerken met een team naar een gezamenlijk doel. Shannon is er klaar voor om samen met ons te werken aan onze grote ambities. En wij zijn heel blij met Shannon als nieuwe collega. Daarom wensen we haar namens het hele team heel veel succes én plezier!

< TERUG

JAMwerkt.nl maakt gebruik van cookies. Bezoek je onze site, dan ga je automatisch akkoord met het plaatsen van Cookies.
Sluiten

-->