Met deze nieuwkomer is team de Kempen helemaal compleet! Teun is deze maand namelijk gestart als nieuwe Accountmanager voor regio de Kempen. Geboren en getogen in Eersel en met zijn 1.98 meter lang niet te missen! Ben jij bekend in de Kempen? Dan heb je hem misschien wel eens zien voetballen bij EFC. Of misschien wel tegen hem gespeeld…

De baan als Accountmanager is voor Teun zijn eerste startersfunctie na het behalen van zijn hbo-diploma. Tijdens zijn studie ontdekte hij steeds meer raakvlakken met sales én ontwikkelpunten waarin hij zichzelf graag wilde verbeteren. Dat kan hij nu mooi in de praktijk gaan brengen! Ook het klantcontact en het menselijke aspect van zijn functie is iets wat Teun erg belangrijk vond.

Teun is een mooi voorbeeld wat betreft ‘snel schakelen’. Op vrijdag ontving hij een berichtje met daarin de vacature, op maandag kwam hij langs op kantoor om de koffie te proeven en drie dagen later stond zijn handtekening onder het contract.

Wij hebben enorm veel vertrouwen in Teun en zien hem als een waardevolle toevoeging voor team de Kempen. Namens heel JAMwerkt veel succes en plezier gewenst!

< TERUG

JAMwerkt.nl maakt gebruik van cookies. Bezoek je onze site, dan ga je automatisch akkoord met het plaatsen van Cookies.
Sluiten

-->