Wellicht heb je onze nieuwe collega al voorbij zien komen op LinkedIn, maar een officieel welkomstbericht op onze website mag natuurlijk niet ontbreken. Maak kennis met Yasmin, onze jongste collega op dit moment! Vorige week blies ze 21 kaarsjes uit, maar dat betekent in haar geval zeker geen gebrek aan ervaring. Yasmin heeft namelijk Toerisme én HRM gestudeerd en had beide diploma’s al op 20-jarige leeftijd in haar handen. Ze heeft een half jaar in Antwerpen gewoond voor haar stage en zit ook in de avonduren niet stil met haar nagelsalon aan huis. De vraag waar we haar ’s nachts voor wakker kunnen maken vond ze erg lastig. Sushi, chocolade, maar een zak snoepjes of drop zijn ook altijd welkom!

Naast haar stage bij een hotel in Antwerpen, heeft Yasmin ook al even gesnuffeld aan het recruitmentvak tijdens een meeloopstage bij een bekende concullega. Toch was ze na deze periode op zoek naar een nieuwe uitdaging en kwam op Indeed voor het eerst in aanraking met JAM. “Vette vacatures”, dacht ze, maar daar nam ze geen genoegen mee. Werken bij ons op kantoor leek haar wel wat. Een jong team, de informele sfeer, dát is waar ze naar op zoek was. Na een kort telefoongesprekje met Erik, stond het eerste gesprek in haar agenda en de rest is geschiedenis.

Een baan als recruiter staat Yasmin op het lijf geschreven. Ze houdt van nieuwe mensen leren kennen, is niet graag alleen en nodigt het liefste iedere dag iemand uit voor wat meer gezelligheid in huis. Wat ze het allerleukste vindt aan haar baan als recruiter, is dat je echt een contactpersoon voor iemand bent en mensen écht kan helpen met het vinden van een passende baan. Uiteindelijk lijkt het haar ook gaaf om een stukje sales mee op te pakken, zodat ze deze fijne contactpersoon ook kan zijn voor aangesloten bedrijven in de regio Den Bosch en Utrecht.

Wij weten zeker dat Yasmin haar roeping heeft gevonden als recruiter en zich de komende periode kan gaan ontwikkelen tot een fijn contactpersoon, zowel voor jong talent als voor bedrijven. Wij wensen haar dan ook ontzettend veel succes met deze nieuwe uitdaging!

< TERUG

JAMwerkt.nl maakt gebruik van cookies. Bezoek je onze site, dan ga je automatisch akkoord met het plaatsen van Cookies.
Sluiten

-->