Op 16 januari 2020 ontvingen wij twee groepen mavo GL-leerlingen (in de richting E&O) van het Sondervick College Veldhoven bij ons op kantoor. De leerlingen doen dit jaar eindexamen en krijgen les over solliciteren en alles wat daarbij komt kijken. Om de studenten meer inzichten te geven in hoe dit er in de praktijk aan toe gaat, gaven onze recruiters Merel en Denise een workshop die aansluit bij dit onderwerp.

Tijdens de workshop werd er dieper ingegaan op hoe je je voorbereid op een sollicitatiegesprek, hoe je vacatures kunt vinden die aansluiten bij je interesses en wat je allemaal in je cv en motivatiebrief vermeldt. Ook vertelden Denise en Merel hoe zij dagelijks te werk gaan om geschikte kandidaten te zoeken en werden er voorbeelden uit de praktijk besproken. De workshop werd afgesloten met een interactieve quiz die de jongeren via hun smartphone in konden vullen.

Wij vonden het erg leuk om de studenten een kijkje te kunnen geven achter de schermen bij JAM en ze te voorzien van tips die ze later kunnen gebruiken als ze op zoek gaan naar een baan!

< TERUG

JAMwerkt.nl maakt gebruik van cookies. Bezoek je onze site, dan ga je automatisch akkoord met het plaatsen van Cookies.
Sluiten

-->