Na een stageperiode van acht maanden feliciteren wij Denise Jansen met het behalen van haar HBO diploma Human Resource Management én een parttime baan bij JAM!

De afgelopen maanden heeft Denise voornamelijk ondersteuning geboden aan Annemiek, locatiemanager Eindhoven Airport. Daar heeft ze diverse werkzaamheden opgepakt, zoals de kennismakingsgesprekken met jongeren, de planning van de horecadiensten op Eindhoven Airport en het verzuim. Ook haar afstudeeronderzoek was gericht op het verzuim op Eindhoven Airport. Wij zijn erg blij met de inzichten die zij heeft opgedaan en gaan de komende maanden aan de slag met haar aanbevelingen.

Vanaf maandag 17 juni is Denise gestart als parttime recruiter. Binnen deze functie gaat ze zich richten op regio Eindhoven, Veldhoven en Valkenswaard. Hierbij zal ze twee dagen werkzaam zijn in het team van Evert en Stijn én een dag bij Annemiek op Eindhoven Airport.

Namens het hele team van JAM willen wij Denise heel veel succes wensen met deze veelzijdige functie en we zijn blij met haar als toevoeging aan ons team!

< TERUG

JAMwerkt.nl maakt gebruik van cookies. Bezoek je onze site, dan ga je automatisch akkoord met het plaatsen van Cookies.
Sluiten

-->