Afgelopen week hebben we een nieuwe collega aan ons team mogen toevoegen. Hiermee is ook de regio waarin JAM actief is verder uitgebreid! Stijn van Son is namelijk gestart als Accountmanager voor de regio Uden en Meierijstad. Hiermee maakt Stijn onderdeel uit van het team van Joris Raaijmakers en Merel Mattheeuwse, waarbij Stijn zich voornamelijk gaat richten op de vraag vanuit bedrijven naar jongeren, studenten en starters uit de regio.

Na het behalen van zijn Master Communicatiewetenschappen aan de Radboud Universiteit in Nijmegen, liet Stijn zijn oog vallen op een tijdelijke communicatiefunctie bij SSH& (Studentenhuisvester in Nijmegen). In deze functie merkte hij dat hij iets miste: de hele dag op kantoor achter een laptop zitten was niks voor hem. Na de acht maanden die deze functie duurde, pakte Stijn zijn koffers en vertrok voor een paar maanden naar Zuid-Amerika om te reizen en de Spaanse taal te leren. Eenmaal terug wist hij beter wat hij zocht in een baan: niet de hele week achter een laptop werken, maar afwisselende werkzaamheden, veel contact met verschillende partijen en als het kan iets terugdoen voor Uden.

Zodoende kwam Stijn bij JAM terecht. Wij zijn erg blij dat hij het platform in Uden en Meierijstad wil uitzetten en we vertrouwen erop dat JAM ook in Uden en omgeving jongeren en bedrijven dichter bij elkaar gaat brengen. We wensen Stijn en daarmee heel team Meierijstad heel veel succes!

Ben jij op zoek naar een uitdagende en afwisselende functie en lijkt het je leuk om JAM in jouw stad of dorp te lanceren? Bekijk dan onze openstaande vacatures.

< TERUG

JAMwerkt.nl maakt gebruik van cookies. Bezoek je onze site, dan ga je automatisch akkoord met het plaatsen van Cookies.
Sluiten

-->