De vernieuwde JAM regio Eindhoven e.o. onder leiding van Stijn Lepelaars, Evert Papadakis en Denise Jansen is goed van start gegaan. Tijdens de afgelopen weken zijn er namelijk 37 vakantiekrachten, verdeeld over 13 verschillende bedrijven aan de slag gegaan! Tijdens de vakantie konden zij werkervaring opdoen in diverse branches, zoals horeca, logistiek, evenementen, productie, magazijn en administratie. Sommigen van hen in de vorm van een tijdelijke vakantiebaan, anderen ook met het oog op een vaste bijbaan vanaf september.

Één van de studentenpools in regio Eindhoven bestaat uit vijf jongeren die tijdens de zomervakantie werkervaring op hebben kunnen doen in het grote magazijn van een internationale organisatie in de medische branche. Een zeer technische omgeving waar producten worden gemaakt voor mensen met een beperking om hun dagelijkse leven te verbeteren. De vijf JAM’ers werken in het magazijn met de allernieuwste technologieën, zoals een hypermoderne handscanner. “Ik vind het echt een hele leuke baan!” zegt Eloy (18). “Het team is heel gezellig en er zijn veel leeftijdsgenoten waar ik ondertussen een goede band mee heb opgebouwd. Ook de werktijden zijn voor mij perfect. De studentenpool begint om 14:00 uur en om 18:00 uur zijn we alweer klaar. Zo kan ik tijdens mijn vakantie lekker uitslapen en kan ik ’s avonds nog van alles plannen!”

Op één iemand na blijven alle jongeren ook na de vakantie werkzaam in de studentenpool. Door de flexibiliteit in het rooster dat de organisatie kan bieden, is het voor de JAM’ers makkelijk om deze bijbaan te combineren met hun studie. Voor Naomi (21) was deze baan in schot in de roos. Ze studeert Biomedical Engineering aan de TU in Eindhoven en heeft de afgelopen maanden relevante werkervaring op kunnen doen in de medische branche. “Ook na september blijf ik hier nog werken, omdat ik het belangrijk vind dat mijn bijbaan aansluit bij de richting van mijn studie. En omdat ze zo tevreden met me zijn, mag ik binnenkort misschien mee op een business trip naar het buitenland! Zo kan ik ook zien hoe het er daar aan toe gaat. Super vet!”

Accountmanager Stijn kijkt tevreden terug op de afgelopen vakantieperiode, maar is ondertussen ook al druk bezig met de maanden die gaan komen. “De komende maanden gaan we ons weer meer focussen op de starters die onlangs zijn afgestudeerd”, vertelt hij. “Uit ervaring weet ik dat in de maanden augustus en september ontzettend veel starters op zoek gaan naar hun eerste fulltime baan. Daar willen wij ze graag bij helpen!”

Is uw bedrijf nog op zoek naar versterking van het team en bent u op zoek naar jong talent met frisse inzichten en de nieuwste kennis? Laat het ons weten en we stellen u vrijblijvend voor aan passende, beschikbare kandidaten! < TERUG

JAMwerkt.nl maakt gebruik van cookies. Bezoek je onze site, dan ga je automatisch akkoord met het plaatsen van Cookies.
Sluiten

-->