Zijn jullie klaar voor een nieuwe kennismakingsronde? Dit keer stellen we je graag voor aan onze nieuwe stagiair Teun! Dat klopt: nóg een Teun in team Midden-Brabant. En dat zorgt nu al voor de nodige hilarische verwarringen kunnen we je vertellen.

Teun is 22 jaar en woont samen met zijn ouders en zus in het pittoreske Knegsel. Daar is hij opgegroeid, heeft hij leren voetballen en is zijn hechte vriendengroep ontstaan. Je snapt het wel als hij zegt dat hij nergens liever zou willen wonen. Toch is Teun ook af en toe in Eindhoven te vinden. Grote kans dat je hem dan ziet genieten van zoete aardappelpuree van Van ’t Spit. Op zondag sport hij alle calorieën er weer af als aanvaller bij UNA. Goed om te weten: als zijn team heeft verloren, kan je het komende uur maar beter niet in zijn buurt komen.

Naast al deze hobby’s is het dit schooljaar ook flink aanpoten voor Teun. Het is zijn laatste jaar op de opleiding Commerciële Economie, dus dat betekent afstuderen. Omdat hij in het verleden al eens via JAM gewerkt heeft en dit goed was bevallen, leek het hem ontzettend leuk om zijn stage bij JAM te lopen. Een mooie plek om meer te leren over zijn gekozen richting: Sales en Accountmanagement.

De eerste dagen zijn Teun ontzettend goed bevallen. Hij voelt zich goed op zijn plek met de andere Kempenaren om zich heen en heeft zijn eerste kennismakingsgesprekken al gevoerd. In de komende weken hoopt hij meer van alle bedrijfsprocessen te kunnen leren, nieuwe klanten te bereiken en bestaand klantcontact op te pakken. Wij wensen hem erg veel succes de komende tijd!

< TERUG

JAMwerkt.nl maakt gebruik van cookies. Bezoek je onze site, dan ga je automatisch akkoord met het plaatsen van Cookies.
Sluiten

-->