BLADEL - 04 december 2017

Vandaag hebben we een nieuwe collega aan ons JAM-team mogen toevoegen! Nikki Theuns is namelijk gestart als Junior Marketing Manager.

De laatste tijd hebben we gemerkt dat marketing en werving steeds belangrijker begint te worden om de juiste kandidaten te bereiken, zowel online als offline. We wisten dat we versterking nodig hadden van iemand die zich fulltime op de marketing zou gaan richten om zo een professionaliseringsslag te kunnen maken hierin.

Vanwege Nikki's afgeronde hbo en universitaire opleiding in de richting van marketing en communicatie en haar ervaring bij het opzetten van de marketing bij twee startende horeca-ondernemingen, hebben wij er alle vertrouwen in dat zij ons op dit gebied zal gaan versterken!

De komende tijd zal ze zich voornamelijk bezig gaan houden met het opzetten van een marketingplan, het uitvoeren en bedenken van verschillende social media campagnes, het schrijven van content voor op onze online kanalen, het organiseren van het Talentencafé, het opstellen van interne nieuwsbrieven, enzovoorts.


 
< TERUG

JAMwerkt.nl maakt gebruik van cookies. Bezoek je onze site, dan ga je automatisch akkoord met het plaatsen van Cookies.
Sluiten

-->