EINDHOVEN - 3 april 2017

Vorige week was het dan zover, de start van het project voor Belvedair op Eindhoven Airport. Eind januari kregen we de opdracht om voor Belvedair zo'n 85 flexkrachten te regelen voor de bezetting van de nieuwe horeca concepten op de luchthaven. Door de uitbreiding van Eindhoven Airport kwam er namelijk ook ruimte vrij voor nieuwe horeca concepten. Aangezien de opening van het nieuwe La Place restaurant op 27 maart j.l. gepland stond, hadden we hier zo'n 6 tot 8 weken de tijd voor.

Hoe hebben we dit aangepakt? 

Vanwege het korte tijdsbestek hebben we Kristy Bazelmans aangenomen als hospitality manager van regio Eindhoven Airport. Kristy heeft zich volledig op dit project gericht in deze periode, en was verantwoordelijk voor het voeren van kennismakingsgesprekken, werving en selectie van de kandidaten, het inplannen van de flexkrachten, en het communiceren met de planner van Belvedair zodat alle shifts gevuld kunnen worden. Vanwege het hoge aantal personen, hebben we naast onze huidige kanalen een marketingcampagne opgezet via Social Media en daarnaast hebben we drukwerk verspreid speciaal voor deze opdracht (zie bijlagen onderaan dit nieuwsbericht). Alle inspanningen zijn gelukkig niet voor niets geweest, want ruim twee weken van tevoren konden we onze opdrachtgever al het goede nieuws brengen dat het gelukt is om voldoende geschikte flexkrachten te vinden. 

Intro avond

Aangezien het om een grote groep flexkrachten ging, is het natuurlijk van groot belang dat iedereen de juiste informatie krijgt voor de start en dat iedereen van de noodzakelijke dingen op de hoogte is. Hieronder zie je dat onze hospitality manager Kristy Bazelmans de eerste groep van 50 flexkrachten tijdens de intro avond een presentatie geeft over de werkzaamheden bij de verschillende restaurants en de waarden van Belvedair. Als introductie van de werkzaamheden zijn de flexkrachten daarna met zijn allen gaan koken bij de verschillende afdelingen (Grill, Hartig, Italiaans, etc.). Op 27 maart 2017 is het La Place restaurant officieel geopend voor alle passagiers op de luchthaven. Hieronder vind je een foto van het restaurant vanaf beneden. 

< TERUG

JAMwerkt.nl maakt gebruik van cookies. Bezoek je onze site, dan ga je automatisch akkoord met het plaatsen van Cookies.
Sluiten

-->