BLADEL - 13 augustus 2018

Deze week hebben wij een nieuwe collega aan ons team mogen toevoegen! Stijn Lepelaars is namelijk gestart als Junior Regiomanager Veldhoven, Valkenswaard en Waalre.

Stijn is geboren en getogen in Steensel en heeft kort geleden zijn HBO diploma Logistiek en Economie gehaald. Tijdens de opleiding kwam hij er achter dat logistiek toch niet helemaal zijn ding is. De vakken sales en M&O spraken hem daarentegen wel heel erg aan. Desondanks heeft hij zijn opleiding af kunnen maken en is hij op zoek gegaan naar een baan in dezelfde richting als zijn interesses.
 
Zodoende kwam Stijn bij JAM terecht en bleek geen onbekende te zijn. 6 jaar geleden schreef Stijn zich namelijk ook al in bij JAM, omdat hij op zoek was naar een bijbaantje. Dat was toentertijd een lastig verhaal, aangezien de regio waarin JAM actief was nog niet zo groot was. Nu, 6 jaar later, wil Stijn andersom de jongeren, studenten en starters in Veldhoven, Valkenswaard en Waalre graag helpen bij het zoeken van een geschikte baan.
 
Stijn is vol goede moed gestart en heeft erg veel zin in zijn nieuwe baan! Wij hebben er dan ook alle vertrouwen in dat hij een aanwinst zal zijn voor ons team!

< TERUG

JAMwerkt.nl maakt gebruik van cookies. Bezoek je onze site, dan ga je automatisch akkoord met het plaatsen van Cookies.
Sluiten

-->