Eindhoven, 19 november 2018

Wij willen jullie graag voorstellen aan Inge en Denise, onze nieuwe stagiaires! Zij zullen beiden maar liefst 8 maanden deel uitmaken van ons team. Inge en Denise kenden elkaar al langer, omdat ze beiden bezig zijn met de opleiding Human Resource Management aan de Avans in Den Bosch.

Inge is 26 jaar oud en gaat sinds september vorig jaar weer naar school. Om haar Associatie Degree af te ronden loopt ze momenteel stage op onze HR-afdeling, waar zij de komende maanden Tessy zal ondersteunen bij verschillende HR gerelateerde werkzaamheden. Daarnaast gaat ze zelfstandig aan de slag met het uitvoeren van een organisatiescan en een daaruit volgend verbetertraject voor JAM.

Denise is 23 jaar en komt uit Bladel. De komende maanden zal zij Annemiek gaan versterken op Eindhoven Airport, waarbij ze medeverantwoordelijk zal zijn voor de planning en werknemers vanuit JAM bij de horecagelegenheden voor én achter de douane. Naast meewerken zal ook Denise zich bezig houden met een verbetertraject, maar dan specifiek gericht op het verzuim.

Wij wensen beide dames heel veel succes de komende maanden en we zijn uiteraard erg benieuwd naar alle bevindingen, resultaten en aanbevelingen!

< TERUG

JAMwerkt.nl maakt gebruik van cookies. Bezoek je onze site, dan ga je automatisch akkoord met het plaatsen van Cookies.
Sluiten

-->