WASHINGTON, DC - Het was een spannende nacht voor alle Amerikanen. Wie zou de nieuwe president worden van de VS: Hillary Clinton of Donald Trump? Vanochtend werd geheel tegen de verwachtingen in de verkiezingsuitslag bekend: Donald Trump is de 45e president van de Verenigde Staten.Vanuit alle hoeken van de wereld horen we teleurstellende reacties op deze uitslag. Geheel begrijpelijk ook, want als we de campagne bekijken, dan is er natuurlijk een grote kans dat dit een negatieve invloed gaat hebben op de wereldpolitiek. Ook bij de grote beurzen was de verkiezingsuitslag terug te zien in negatieve zin. Echter kunnen we het ook van een andere kant bekijken: Donald Trump heeft namelijk bewezen dat je zonder relevante werkervaring en het perfecte CV wél je droombaan kunt bereiken. De manier waarop hij dit heeft gedaan juichen we niet toe, maar hiermee bewijst hij wel dat het principe 'Waar een wil is, is een weg' opgaat. 

Daarnaast kunnen we natuurlijk niet ontkennen dat het doorzettingvermogen van deze serie-ondernemer ongekend is. Alle kranten, lokale media en nieuwskanalen lieten namelijk doorschemeren dat een overwinning van Trump onmogelijk leek, maar opgeven was geen optie voor hem. Wat we hiermee willen zeggen is dat sommige banen soms te hoog gegrepen lijken, puur gekeken naar CV en werkervaring. Hierdoor haken potentiële sollicitanten ook af, terwijl ze mogelijk erg geschikt zijn voor de baan. Zonde, vinden wij, want de competenties die nodig zijn voor een baan zijn niet al tijd terug te zien op een CV. Motivatie, inzet en doorzettingsvermogen zijn namelijk erg belangrijke factoren die voor een groot deel bepalen of een kandidaat geschikt is voor een baan, naast werkervaring en opleiding natuurlijk. Hiermee kun je namelijk het verschil maken, dus denk hier eens aan bij je eerstvolgende sollicitatie. 

Voor de uitbreiding van het JAM-concept zoeken we ondernemende en enthousiaste regiomanagers met een flinke dosis doorzettingsvermogen. Ook al krijg je soms een keer te maken met een tegenslag, jij gaat door en doet er alles aan om je doel te bereiken: namelijk om het JAM-concept in jouw regio bekend te maken en lokale jongeren en bedrijven bij elkaar te brengen. Op deze manier zet je je elke dag in om het voor jongeren mogelijk te maken om betaalde werkervaring op te doen bij verschillende bedrijven in de omgeving, zodat ze er zelf achter komen wat ze leuk vinden. Door dit platform in jouw regio te lanceren biedt je lokale ondernemers een handige tool waarmee ze snel kunnen schakelen bij tijdelijke personeelstekorten of pieken. Onze database met beschikbare jongeren is namelijk voor aangemelde bedrijven direct inzichtelijk en door middel van de filters en reviews kunnen ze snel de juiste kandidaat vinden. Om dit voor zo veel mogelijk jongeren en bedrijven mogelijk te maken, willen we als een olievlek uitbreiden. Met andere woorden, we zijn op zoek naar enthousiaste young professionals die ons jonge team komen versterken. 

Ben je op zoek naar een veelzijdige en ondernemende functie en wil je samen met ons de uitdaging aangaan om de uitzendbranche te challengen? 

Klik hier voor meer informatie over de functie regiomanager
 

< TERUG

JAMwerkt.nl maakt gebruik van cookies. Bezoek je onze site, dan ga je automatisch akkoord met het plaatsen van Cookies.
Sluiten

-->