Uitzendbureau Eindhoven

Op zoek naar werk in Eindhoven? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij hebben bijbanen en vakantiewerk voor naast je studie, startersfuncties als je pas bent afgestudeerd én parttime / fulltime banen voor als je al een paar jaar ervaring hebt. Benieuwd? Klik hieronder voor alle actuele vacatures in Eindhoven.

Eindhoven blob
vrouw met bril

JAM uitzendbureau in Eindhoven

Hallo! En aangenaam kennis te maken. Wij zijn JAM: een online uitzendbureau voor jongeren, starters en young professionals. Wij zijn actief in een groot gedeelte van Nederland en daarmee ook in Eindhoven. Je kan bij ons uitzendbureau Eindhoven terecht voor verschillende banen. Zo hebben we genoeg leuke bijbanen en vakantiewerk voor bijvoorbeeld naast je studie. Ook kunnen wij je helpen bij het vinden van een startersfunctie als je net bent afgestudeerd. Ten slotte ondersteunen we je uiteraard ook graag als je al een paar jaar werkervaring hebt en op zoek bent naar een nieuwe uitdaging.

Bij JAM heb je meerdere opties: je kan direct solliciteren op een vacature op onze website die jou interessant lijk, maar je kan ook een gratis profiel aanmaken. Dit doe je als je op zoek bent naar iets specifieks of als je nog helemaal geen idee hebt wat je wil gaan doen! Of je doet het gewoon om lekker snel aan de slag te kunnen bij een bedrijf bij jou in de buurt! Hoe dan ook, met onze hulp kun jij binnen no-time aan de slag in Eindhoven!

Schrijf je gratis in

Werken in Eindhoven

Naast een bruisend centrum waar elke dag wel iets te beleven valt, is Eindhoven nationaal én internationaal ook bekend om haar werkgelegenheid en kennis. Van het innovatieve Strijp S tot de High Tech Campus en van het industriële “De Hurk” tot de nieuwe Brainport Industries Campus. Eindhoven is booming en biedt voor iedereen wat wils op het gebied van werk. Of je nu met je handen wilt werken in de productie of techniek, met mensen wilt werken in bijvoorbeeld de horeca of de zorg of je hersenen wilt kraken op managementniveau en nieuwe ideeën en projecten in praktijk wilt brengen. Waar je ook naar op zoek bent: je volgende baan wacht op je in Eindhoven!

Bekijk alle vacatures in Eindhoven

Wat voor vacatures heeft ons uitzendbureau in Eindhoven? 

JAM uitzendbureau Eindhoven helpt uitzendkrachten aan een leuke bijbaan, vakantiebaan, parttime baan, fulltime baan of startersfunctie. Of je al ervaring hebt of niet, een diploma op zak of niet, wij helpen jou graag bij het vinden van een bedrijf én functie die echt bij je passen! Bekijk hieronder in welke sectoren wij het meest actief zijn. Mis je er een of ben je op zoek naar iets anders? Neem dan vooral even contact met ons op!

JAM Kantoor // Sales, inkoop, administratiefinancieel, backoffice, HR, marketing, klantenservice, IT

JAM Logistiek // Magazijn, logistiek, expeditie, in- en ompak, heftruckchauffeur, supply chain

JAM Techniek // Productie, operators, assemblage & montage, engineering, techniek

JAM Horeca // Cateringevenementen & festivalshoreca en promotie

Aanmelden uitzendbureau Eindhoven

Kan je op dit moment niets vinden wat aansluit bij je wensen, ben je op zoek naar iets specifieks of weet je gewoon nog niet zo goed wat je precies wilt? Ook dan helpen wij je graag met het vinden van een baan die bij je past! Na het aanmaken van een account plannen we graag een afspraak met je in om je wat beter te leren kennen. Aan de hand daarvan stellen wij een profielschets op en kunnen wij je voorstellen bij verschillende bedrijven bij jou in de buurt! Het vinden van een passende baan was nog nooit zo makkelijk.

Inschrijven

Team Eindhoven staat voor je klaar

Ons team in Eindhoven staat voor jou als uitzendkracht klaar om je te helpen bij het zoeken naar een passende baan. Zij staan elke dag in contact met diverse bedrijven en zijn daarom als eerste op de hoogte van de nieuwste vacatures. Omdat zij bij elk bedrijf in Eindhoven persoonlijk zijn langs geweest, kunnen ze je daarnaast ook alles vertellen over de cultuur, het team, de sfeer, etc. Dat vinden wij namelijk net zo belangrijk bij het maken van een goede match!

Heb je vragen of wil je eens langs komen om te kijken wat we voor jou kunnen betekenen? Dan zien wij je mail of belletje graag verschijnen!

Bijbaan / vakantiewerk Eindhoven

Wil jij graag aan de slag na school, in de weekenden of tijdens vakanties? Eindhoven staat vol met gave bedrijven die altijd op zoek zijn naar uitzendkrachten! Of dat nu gaat om een baan in de horeca, werken in een magazijn of meehelpen op kantoor. Ben je op zoek naar een bijbaan die aansluit bij jouw studiekeuze? Meld je dan gratis aan en laat ons weten waar je precies naar op zoek bent. Daarna gaan wij onze uiterste best doen om een baan te vinden die hierop aansluit.

Parttime baan Eindhoven

Parttime aan de slag in (de buurt van) Eindhoven? Maak een gratis account aan op de website en bekijk direct wat wij voor jou kunnen betekenen. Niet alleen kun je zelf solliciteren op verschillende functies online, maar bedrijven kunnen jou ook uitnodigen voor een kennismakingsgesprek. Ten slotte houdt ook jouw regiomanager je persoonlijk op de hoogte van alle nieuwe binnenkomende vacatures. Drie vliegen in één klap dus!

Fulltime baan Eindhoven

Het vinden van een fulltime baan hoeft in een grote stad als Eindhoven niet moeilijk te zijn, maar we snappen dat je soms even door de bomen het bos niet meer ziet. Het antwoord is simpel: draai de rollen om! Maak een gratis profiel aan en laat bedrijven in de omgeving van Eindhoven weten dat je beschikbaar bent. Zij kunnen jou met een druk op de knop uitnodigen voor een kennismakingsgesprek en zo ligt een mooie baan voor jou in het verschiet. Daarnaast zal ook de regiomanager van uitzendbureau Eindhoven zijn ogen voor je open houden én kun je natuurlijk zelf neuzen tussen alle fulltime vacatures die wij aanbieden. Drie maal zo veel kans op een mooie baan dus!

Uitzendbureau Eindhoven

Schrijf je in als uitzendkracht voor JAM uitzendbureau Eindhoven

Inschrijven